Inici

VII JORNADES INTENSIVES EN PATOLOGIES RESISTENTS

21, 22 i 23 de novembre de 2018

Aquest curs té com objectiu analitzar les causes de refractarietat i profunditzar en el coneixement d'estratègies terapèutiques, per pacients que no responen als tractaments habituals.
Informació adicional:
  • Places limitades a 35 alumnes.

  • 15 hores lectives, en horari de 8:30h a 14h (amb 30 minuts de descans).

  • El curs s'impartirà a la Sala d'Actes de Benito Menni CASM-Sant Boi.

  • Acreditació del Consell Català de Formació Continuada de Professions Sanitàries (CCFCPS) en tràmit (1.6 crèdits al 2018).

  • És necessària l'assistència mínima del 80% per a rebre el certificat d'assistència.

  • Matrícula: 250€

Formulari de pre-inscripció:
(*)
(*)
(*)
(*)
(*)
SiNo (*)
(*)
(*)
(*)
SiNo (*)
SiNo (*)


AVÍS LEGAL: En compliment de l'article 5 de la Llei 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, en el que es regula el dret d'informació i recollida de dades, la Fundació per a la Investigació i la Docència Maria Angustias Giménez (FIDMAG), li informa dels següents aspectes:

- Les dades de caràcter personal que es recullin en el present document o en el formulari web seran incloses al fitxer ‘Fitxer Docència’ inscrit al Registre General de Protecció de Dades.

- La informació recollida serà emmagatzemada a la nostra base de dades i utilitzada en els processos de gestió de l'àrea de docència de la FIDMAG.

- Les dades personals subministrades són absolutament confidencials i no seran cedides a terceres empreses ni entitats.

- Vostè tindrà dret a accedir, rectificar o cancel·lar les seves dades al nostre domicili social a l'Avinguda del Jordà, núm. 8 08035 Barcelona (Barcelona).