V CURS BÀSIC DE METODOLOGIA DE LA INVESTIGACIÓ EN INFERMERIA

Divendres 13, 20 i 27 d'abril i 4 de maig de 2018
Aquest curs té com a objectiu dotar als professionals de l'àmbit de l'assistència sanitària, especialment al personal d'Infermeria, de conceptes bàsics de metodologia de la investigació i estadística per a la seva aplicació en recerca i en l'elaboració de projectes.

Vol ser un curs teòrico-pràctic per introduir al personal d'infermeria, treballadors socials, terapeutes, educadors i altres professionals interessats en aquells aspectes necessaris per a fer una recerca de qualitat.


Informació addicional:
 • Places limitades a 25 alumnes.

 • 20 hores lectives, en horari de 9h a 14:30h (amb 30min de descans).
 • Acreditat pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries (3.6 crèdits al 2017).

 • És requerida una assistència mínima del 80% per a rebre el certificat d'assistència.

 • Preu Inscripció:
  Matrícula general: 160€ per a personal extern a Germanes Hospitalàries.
  Matrícula reduïda: 130€ per adscrits CIBERSAM o personal intern de Germanes Hospitalàries no finançat.
  La inscripció de les matrícules reduïda i general es faran efectives després de confirmar-se el pagament per transferència.

 • La inscripció finançada requereix ser autoritzada i gestionada per la corresponent Direcció Mèdica/RRHH del centre.

 • Important: Per a les classes es requerirà l'ús d'ordinador, aquells que disposin de portàtil és convenient que el portin. Els portàtils hauran de tenir instal·lat Microsoft Excel (versió no starter).


Les places per aquest curs estan esgotades.

AVÍS LEGAL: En compliment de l'article 5 de la Llei 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, en el que es regula el dret d'informació i recollida de dades, la Fundació per a la Investigació i la Docència Maria Angustias Giménez (FIDMAG), li informa dels següents aspectes:

- Les dades de caràcter personal que es recullin en el present document o en el formulari web seran incloses al fitxer ‘Fitxer Docència’ inscrit al Registre General de Protecció de Dades.

- La informació recollida serà emmagatzemada a la nostra base de dades i utilitzada en els processos de gestió de l'àrea de docència de la FIDMAG.

- Les dades personals subministrades són absolutament confidencials i no seran cedides a terceres empreses ni entitats.

- Vostè tindrà dret a accedir, rectificar o cancel·lar les seves dades al nostre domicili social a l'Avinguda del Jordà, núm. 8 08035 Barcelona (Barcelona).