VI CURS BÀSIC DE METODOLOGIA DE LA INVESTIGACIÓ EN INFERMERIA

Divendres 5, 12 i 26 d'abril i 3 de maig de 2019
Aquest curs té com a objectiu dotar als professionals de l'àmbit de l'assistència sanitària, especialment al personal d'Infermeria, de conceptes bàsics de metodologia de la investigació i estadística per a la seva aplicació en recerca i en l'elaboració de projectes.

Vol ser un curs teòrico-pràctic per introduir al personal d'infermeria, treballadors socials, terapeutes, educadors i altres professionals interessats en aquells aspectes necessaris per a fer una recerca de qualitat.


Informació addicional:
 • Places limitades a 25 alumnes.

 • 20 hores lectives, en horari de 9h a 14:30h (amb 30min de descans).
 • Acreditat pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries (1.9 crèdits al 2018).

 • És requerida una assistència mínima del 80% per a rebre el certificat d'assistència.

 • Preu Inscripció:
  Matrícula general: 190€ per a personal extern a Germanes Hospitalàries.
  Matrícula reduïda: 160€ per adscrits CIBERSAM o personal intern de Germanes Hospitalàries no finançat.
  La inscripció de les matrícules reduïda i general es faran efectives després de confirmar-se el pagament per transferència.

 • La inscripció finançada requereix ser autoritzada i gestionada per la corresponent Direcció Mèdica/RRHH del centre.

 • Important: Per a les classes es requerirà l'ús d'ordinador, aquells que disposin de portàtil és convenient que el portin. Els portàtils hauran de tenir instal·lat Microsoft Excel (versió no starter).

Formulari de pre-inscripció personal extern:
(*)
(*)
(*)
(*)
(*)
SiNo (*)
(*)
(*)
(*)
SiNo (*)
SiNo (*)AVÍS LEGAL: En compliment de l'article 5 de la Llei 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, en el que es regula el dret d'informació i recollida de dades, la Fundació per a la Investigació i la Docència Maria Angustias Giménez (FIDMAG), li informa dels següents aspectes:

- Les dades de caràcter personal que es recullin en el present document o en el formulari web seran incloses al fitxer ‘Fitxer Docència’ inscrit al Registre General de Protecció de Dades.

- La informació recollida serà emmagatzemada a la nostra base de dades i utilitzada en els processos de gestió de l'àrea de docència de la FIDMAG.

- Les dades personals subministrades són absolutament confidencials i no seran cedides a terceres empreses ni entitats.

- Vostè tindrà dret a accedir, rectificar o cancel·lar les seves dades al nostre domicili social a l'Avinguda del Jordà, núm. 8 08035 Barcelona (Barcelona).