Inici

VII CURS D'ESTADÍSTICA BÀSICA PER A CIÈNCIES DE LA SALUT AMB EXCEL

Divendres 17, 24 i 31 de maig i 7 de juny de 2019

Aquest curs té com a objectiu dotar als professionals de les Ciències de la Salut en conceptes bàsics de Metodologia i Estadística. Vol ser un curs teòrico-pràctic per introduir als professionals en aquells aspectes necessaris per a fer una recerca de qualitat, com són el disseny d’un projecte d’investigació, l'obtenció de financiació, la recollida i anàlisi de les dades, i la presentació de resultats.


Informació addicional:
 • Places limitades a 25 alumnes.
 • 16 hores lectives, en horari de 9h a 13:30h (amb 30 min de descans).
 • El curs s'impartirà a la Sala de Docència del Centre de Treball de Barcelona (antigues Oficines Provincials, al recinte de l'Hospital Sant Rafael).
 • Activitat acreditada pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries amb 2.8 crèdits al 2019.
 • És necessària l'assistència mínima del 80% per a rebre el certificat d'assistència.
 • Preu Inscripció:
  Matrícula general: 220€ per a personal extern a Germanes Hospitalàries.
  Matrícula reduïda: 190€ per adscrits CIBERSAM o personal intern de Germanes Hospitalàries no finançat.
  La inscripció de les matrícules reduïda i general es faran efectives després de confirmar-se el pagament per transferència.

 • La inscripció finançada requereix ser autoritzada i gestionada per la corresponent Direcció Mèdica/RRHH.

Les places per aquest curs estan esgotades

AVÍS LEGAL: En compliment de l'article 5 de la Llei 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, en el que es regula el dret d'informació i recollida de dades, la Fundació per a la Investigació i la Docència Maria Angustias Giménez (FIDMAG), li informa dels següents aspectes:

- Les dades de caràcter personal que es recullin en el present document o en el formulari web seran incloses al fitxer ‘Fitxer Docència’ inscrit al Registre General de Protecció de Dades.

- La informació recollida serà emmagatzemada a la nostra base de dades i utilitzada en els processos de gestió de l'àrea de docència de la FIDMAG.

- Les dades personals subministrades són absolutament confidencials i no seran cedides a terceres empreses ni entitats.

- Vostè tindrà dret a accedir, rectificar o cancel·lar les seves dades al nostre domicili social a l'Avinguda del Jordà, núm. 8 08035 Barcelona (Barcelona).