Para ver la versión en castellano, haz click aquí.
FIDMAG Germanes Hospitalàries Abril 2013

FORMACIÓ I DOCÈNCIA

VII Jornades de Rehabilitació en Salut Mental

Els propers 9 i 10 de maig de 2013 es realitzaran les VII Jornades de Rehabilitació en Salut Mental organitzades per l'Hospital Sagrat Cor de Martorell.

Enllaç on trobareu més informació i el programa: www.fidmag.com/jornades

IV Curs de Metodologia de la Investigació

Ja estan obertes les inscripcions al IV curs de metodologia de la investigació organitzat per FIDMAG Germanes Hospitalàries i que es realitzarà els dies 9, 16, 23 i 30 de maig de 2013 a les Oficines Provincials (Hospital Sant Rafael).

Informació i inscripcions: www.fidmag.com/cursmetodologia

I Curs d'Atenció a la Discapacitat Intel·lectual

Ja estan obertes les inscripcions al curs d'atenció a la discapacitat intel·lectual organitzat per Benito Menni CASM i FIDMAG Germanes Hospitalàries i que es realitzarà els dies 10, 17, 24 i 31 de maig de 2013 a l'Hospital Benito Menni CASM.

Informació i inscripcions: www.fidmag.com/cursADI

V Curs Teòrico-Pràctic en Teràpia Electroconvulsiva

Ja estan obertes les inscripcions al V curs en Teràpia Electroconvulsiva organitzat pel Servei de Psiquiatria de l'Hospital de Granollers Benito Menni CASM i per FIDMAG Germanes Hospitalàries i que es realitzarà del 13 al 17 de maig de 2013 a l'Hospital de Granollers.

Informació i inscripcions: www.curstecbenitomenni.com

XVIII Jornades d'Actualització en Psicogeriatria

Els propers 17 i 18 de maig de 2013 es realitzaran les XVIII Jornades d'Actualització en Psicogeriatria organitzades per l'Hospital Sagrat Cor de Martorell.

Enllaç on trobareu més informació i el programa: www.fidmag.com/jornades

Màster i Diplomatura de Postgrau en Psicogeriatria

Les Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor de Jesús i el Departament de Psiquiatria i Medicina Legal de la Universitat Autònoma de Barcelona impulsen el Màster i Diplomatura de Postgrau en Psicogeriatria per a contribuir a donar resposta a una necessitat creixent en la societat actual.

Enllaç on es pot ampliar la informació: www.masterpsicogeriatria.com

PROPERES CONVOCATÒRIES

Convocatòria Premis Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental

La Societat Catalana de Psiquiaria i Salut Mental convoca els següents premis:

- Premi a la millor publicació del 2012

- IV Premi Reptes Clínics del Dia a Dia

- XIX Premi a la Millor Comunicació

Termini de presentació de sol·licituds: 30 d'abril de 2013.

Enllaç a més informació: www.fidmag.com/premis

Convocatòria Beca Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental

- Beca al Millor Projecte Original de Recerca

Termini de presentació de sol·licituds: 15 de maig de 2013.

Enllaç a més informació: www.fidmag.com/convocatories

Convocatòria Premis FUNDACIÓ AGRUPACIÓ MÚTUA

La Fundació Agrupació Mútua dóna suport als projectes de recerca i investigació mitjançant la convocatòria de premis en els àmbits següents:

- La Gent Gran

- La Infància

- Les Persones Discapacitades

Termini de presentació de sol·licituds: 27 de setembre de 2013.

Enllaç a més informació: www.fidmag.com/convocatories

PUBLICACIONS

Darrers articles publicats en revistes indexades de primer nivell internacional. La nostra més sincera enhorabona a tots els col·laboradors per l'excel·lent treball realitzat.

  1. Meta-analysis of functional network alterations in Alzheimer's disease: towards a network biomarker Neuroscience and Biobehavioral Reviews 2013 (IF: 8.65)

  2. Localized grey matter atrophy in Multiple Sclerosis: A meta-analysis of voxel-based morphometry studies and associations with functional disability Neuroscience and Biobehavioral Reviews 2013 (IF: 8.65)

  3. Functional remediation versus psychoeducation in bipolar disorder: a multicentre, randomized-controlled study American Journal of Psychiatry 2013 (IF: 12.539)

  4. Resting state cerebral blood flow in amygdala is modulated by sex and serotonin transporter genotype Neuroimage 2013 (IF: 5.895)

  5. Statistical Analysis of Brain Tissue Images in the Wavelet Domain: Wavelet-Based Morphometry Neuroimage 2013 (IF: 5.895)

  6. Incomplete staging surgery as a major predictor of relapse of borderline ovarian tumor World Journal of Surgical Oncology 2013 (IF: 1.12)

  7. Association of formal thought disorder in schizophrenia with brain structural abnormality inlanguage-related cortical regions Schizophrenia Research 2013 (IF: 4.748)

  8. EMDR Therapy Modulates the Default Mode Network in a Subsyndromal, Traumatized Bipolar Patient Neuropsychobiology 2013 (IF: 2.675)

FIDMAG Germanes Hospitàlaries
Avda. Jordà, 8, 08035 BARCELONA , telf: 93 652 99 99 extensió 1486
fundacio@fidmag.org i www.fidmag.org

Cancel·lar subscripció
FIDMAG © 2013