Aquesta web utilitza cookies per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. | Més informació

Inici

Fundació per a la Investigació i la Docència Maria Angustias Giménez

Peter J McKenna   


Perfil professional:


Llicenciat en Medicina per la Universitat de Birmingham i llicenciat en fisiologia i psicologia per la Universitat d'Oxford (Regne Unit).
Ha treballat a Cambridge i ha estat catedràtic de la Universitat de Glasgow, a més de catedràtic visitant a la Universitat de Herfordshire.
La seva activitat investigadora se centra en l'estudi dels aspectes neurocognitius dels trastorns mentals, principalment l'esquizofrènia i la seva relació amb símptomes i funció cerebral. És autor de més de 100 publicacions en revistes indexades així com de dos llibres, un d'ells un treball monogràfic sobre la
esquizofrènia (actualment segona edició revisada) i un altre sobre els trastorns del llenguatge en l'esquizofrènia.
Actualment és el consultor científic de la Unitat de Recerca FIDMAG. A més, és un dels investigadors principals de la xarxa de recerca de salut mental a Espanya, el CIBERSAM, (Centre d'Investigació Biomèdica en Xarxa en l'àrea de Salut Mental) dependent del Ministeri de Ciència i Innovació del Govern d'Espanya.


Email: pmckenna@fidmag.com


Telèfon: (+34) 936529999 (ext 1486)


Número de col·legiat: 43016 (Col·legi de Metges de Barcelona)


Publicacions: Veure publicacions PubMed