Aquesta web utilitza cookies per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. | Més informació

Inici

Fundació per a la Investigació i la Docència Maria Angustias Giménez

Erick Jorge Canales  Rodríguez


Perfil professional:


És Llicenciat en Física per la Universitat de l'Havana (Cuba), Màster per la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona i Doctor per la Facultat d'Informàtica de la Universitat del País Basc. Ha realitzat múltiples publicacions en revistes indexades de prestigi internacional. És coautor d'un treball que va rebre el premi de l'Acadèmia de Ciències de Cuba l'any 2007. És autor d'un article que va rebre el premi de la Societat Espanyola de Neuroimatge al treball més destacat publicat el 2010. Forma part d'un grup d'investigadors que han estat premiats per l'Acadèmia de Ciències de Cuba l'any 2011, per la seva contribució en l'àmbit de la biomedicina. Va aconseguir el primer lloc en el concurs internacional "High Angular Resolution Diffusion Imaging Reconstruction Challenge 2013", celebrat a San Francisco (USA) com a part del congrés "IEEE International Symposium on Biomedical Imaging (ISBI 2013)".
La seva tasca investigadora se centra en el desenvolupament de nous mètodes i eines per a l'anàlisi d'imatges de ressonància magnètica de diverses modalitats, i la seva aplicació a l'estudi de diferents patologies cerebrals i trastorns mentals.


Email: ecanales@fidmag.com


Telèfon: (+34) 936529999 (ext. 1493)


Publicacions: Veure publicacions PubMed


Link a pàgina personal: https://sites.google.com/site/ejcanalesr