Aquesta web utilitza cookies per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. | Més informació

Inici

FIDMAG Germanes Hospitalàries Research Foundation

CIBERSAM


Al gener de 2008 es crea el Centro de Investigación Biomédica En Red de Salud Mental (CIBERSAM), impulsat per l’Instituto de Salud Carlos III (ISCIII), amb la missió de millorar l’assistència clínica i la salut mental de la nostra societat mitjançant el coneixement generat per la recerca traslacional en psiquiatria i neurociències.


El CIBERSAM està format per 24 grups de recerca clínica, preclínica i traslacional pertanyents a 8 comunitats autònomes. Aquests grups, seleccionats de forma competitiva entre els més productius del país estan dedicats fonamentalment a l'estudi de trastorns mentals com la depressió, l’esquizofrènia, el trastorn bipolar, així com els trastorns d'ansietat i trastorns mentals de l'infant i de l'adolescent, o la innovació terapèutica.


La nostra missió consisteix a aportar respostes i solucions que permetin conèixer millor la etiofisiopatologia dels trastorns mentals, millorant la promoció de la salut mental, la prevenció i els tractaments actuals i d'aquesta manera millorar la qualitat de vida dels ciutadans. Per això, assumim un abordatge traslacional i busquem activament reunir i generar el màxim talent investigador en els grups que desenvolupen la seva activitat a hospitals, centres d'investigació i universitats.


L’equip liderat pel Dr. Peter McKenna (grup G15) forma part d’aquesta xarxa d’excel·lència des de la seva creació col·laborant amb els millors equips de la resta de l’estat.