Aquesta web utilitza cookies per a obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. | Més informació

Inici

Vols conèixer com funciona el teu cervell?


A la Unitat d'Investigació de la Fundació per a la Investigació de les Germanes Hospitalàries treballem per conèixer millor els trastorns mentals severs amb l'objectiu de proporcionar als pacients i a la societat en general estratègies de prevenció eficaces, un diagnòstic fiable i millors tractaments.


Per a poder realitzar els nostres estudis, necessitem la col·laboració de persones sanes com tu. Si ets dretà i no has sofert trastorns neurològics, ens agradaria que ens ajudessis a conèixer com funciona el cervell, col·laborar en la comprensió de la malaltia i millorar les condicions de vida dels pacients i els seus familiars.T’han diagnosticat un trastorn obsessivo-compulsiu(TOC)?
Vols rebre tractament psicològic intensiu amb experts?


Busquem persones (adultes, nens/es i/o adolescents) que hagin rebut un diagnòstic de trastorn obsessivo-compulsiu (TOC) per part d’un/a professional (metge/essa, psiquiatre/a i/o psicòleg/oga) i vulguin participar en un projecte d’investigació on s’ofereix tractament psicològic intensiu (fins a 20 hores de tractament durant aproximadament 1 mes) per part d’un psicòleg/oga amb experiència.